Srnčí závitky smažené

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
794 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
37 g
Sacharidy
45 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Odblaněné maso ze srnčí kýty nakrájíme na plátky, naklepeme, oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, šunku na plátky, kyselé okurky nakrájíme na čtvrtky, slaninu na proužky, česnek prolisujeme. Plátky masa osolíme, potřeme česnekem, hořčicí, položíme na ně plátek šunky, kolečko cibule, proužek slaniny, čtvrtku okurky, maso zabalíme do závitků, zpevníme párátky, obalíme v mouce, namočíme v rozkvedlaných vejcích a nakonec obalíme ve strouhance. V pánvi rozpálíme olej, přiložíme obalené závitky a smažíme zvolna ze všech stran.
  • 2
    Závitky upravíme na talíře a podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.