Šťavnatá kachna

110 min.
Indie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1588 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
151 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
311 mg
Cukr
593 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kachnu očistíme a naporcujeme. Česnek utřeme a chilli papričku nakrájíme nadrobno. Přidáme ocet, všechno koření (kmín, pepř, zázvor) a zamícháme.
  • 2
    Vzniklou směsí potřeme porce kachny a necháme odpočinout asi 4 hodiny.
  • 3
    Potom porce vložíme do rozpáleného oleje, osolíme a po chvíli zmírníme plamen. Podlijeme vařící vodou a dusíme pod pokličkou doměkka.
  • 4
    Před koncem dušení vmícháme do šťávy cukr a kachnu dopečeme v troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.