Steak v ciabattě

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
43 g
Tuky
31 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
501 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V misce smícháme zakysanou smetanu, cukr, prolisovaný česnek, rajčatový protlak, mletou papriku pálivou a promícháme.
  • 2
    Hovězí kýtu nakrájíme na plátky, trochu naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v jogurtové směsi. Necháme 60 minut marinovat.
  • 3
    V menší misce smícháme na kostičky nakrájená konzervovaná rajčata, nastrouhaný křen, najemno nasekanou pažitku, chilli omáčku a worcester. Důkladně promícháme.
  • 4
    Ciabatty rozkrojíme na polovinu.
  • 5
    Rozpálíme grilovací pánev a marinované steaky na ní společně s ciabattou grilujeme. Před grilováním steaky lehce potřeme olivovým olejem.
  • 6
    Poté mezi dvě ugrilované půlky ciabatty vložíme steak, přelijeme rajčatovou omáčkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.