Štěpánská sekaná
90 min.
Ingredience
- 10gramůCibule
- 100gramůHovězí libové
- 100gramůVepřové maso libové
- 5gramůPetržel - nať
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaKmín celý
- 1špetkaSůl
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 3kusyVejce slepičí
- 5gramůPažitka
- 20gramůStrouhanka
- 20gramůŽemle tuková
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
529 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
36 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
503 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté hovězí a vepřové maso umeleme a přidáme máčenou housku, sekanou petrželku, vejce, strouhanku a sůl. Dobře propracujeme.
- 2Z těsta utvoříme obdélník, naplníme jej míchanými vejci, posypeme nasekanou pažitkou a stočíme.
- 3Sekanou vložíme na vymazaný pekáč, podlijeme vývarem z kostí a upečeme. Při podávání pokrm posypeme drceným kmínem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 18. 2. 2017
Štěpánská sekaná
Dobrá sekaná, zajímavá na řezu. Ochucená byla dobře, hodnotím kladně.