Štěpánská sekaná

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
529 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
36 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
503 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté hovězí a vepřové maso umeleme a přidáme máčenou housku, sekanou petrželku, vejce, strouhanku a sůl. Dobře propracujeme.
  • 2
    Z těsta utvoříme obdélník, naplníme jej míchanými vejci, posypeme nasekanou pažitkou a stočíme.
  • 3
    Sekanou vložíme na vymazaný pekáč, podlijeme vývarem z kostí a upečeme. Při podávání pokrm posypeme drceným kmínem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 18. 2. 2017
Štěpánská sekaná
Dobrá sekaná, zajímavá na řezu. Ochucená byla dobře, hodnotím kladně.