Štěrbák se slaninou

20 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
28 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný a omytý štěrbák rozpůlíme a nakrájíme na nudličky.
  • 2
    Anglickou slaninu pokrájíme na kostičky, rozškvaříme na teflonové pánvi a zalijeme balsamicem.
  • 3
    V míse rozšleháme olej, jablečný ocet, hořčici a špetku soli. Zálivku podle chuti opepříme. Přidáme oloupanou, nasekanou cibuli a kostičky slaniny.
  • 4
    Salát a dýňová semínka promícháme se zálivkou, upravíme na talíře.
  • 5
    Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.