Štěrbákový salát s mascarpone

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
30 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Listy štěrbáku otrháme, omyjeme a necháme oschnout. Do misky vložíme mascarpone, osolíme, opepříme, zakapeme citronovou šťávou, přidáme trochu strouhaného křenu a vymícháme dohladka.
  • 2
    Listy štěrbáku vyskládáme na servírovací talíř, posypeme posekanou roketou, na každý list položíme kopeček směsi z mascarpone, ozdobíme troškou kaviáru, posypeme strouhanou citronovou kůrou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.