Štika s rajčaty a paprikami

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
5 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné porce štiky nakrájíme na malé filety a osolíme.
  • 2
    Oloupané brambory, cibuli a rajčata nakrájíme na plátky, očištěné papriky na nudličky.
  • 3
    Mísu z varného skla vymažeme olejem a urovnáme do ní střídavě vrstvy brambor, cibule, rajčat, paprik a ryby. Každou vrstvu osolíme a opepříme.
  • 4
    Pokrm pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 1 hodinu. Před podáváním posypeme nasekanou pažitkou (nebo petrželkou).

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.