Štika s rajčaty a paprikami
85 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 1lžičkaSůl
- 500gramůBrambory
- 250gramůRajčata
- 250gramůPaprikové lusky čerstvé
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1špetkaPepř černý mletý
- 600gramůŠtika obecná
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
211 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
5 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Očištěné porce štiky nakrájíme na malé filety a osolíme.
- 2Oloupané brambory, cibuli a rajčata nakrájíme na plátky, očištěné papriky na nudličky.
- 3Mísu z varného skla vymažeme olejem a urovnáme do ní střídavě vrstvy brambor, cibule, rajčat, paprik a ryby. Každou vrstvu osolíme a opepříme.
- 4Pokrm pečeme v mírně vyhřáté troubě asi 1 hodinu. Před podáváním posypeme nasekanou pažitkou (nebo petrželkou).
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.