Středomořský bramborový salát

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
286 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
16 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
6 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory uvaříme ve slupce v mírně osolené vodě s bobkovým listem, ještě teplé oloupeme a necháme vychladnout. Do uzavíratelné nádoby si připravíme ingredience na zálivku (citronová šťáva, ocet a olej), vše dokonale protřepeme a nalijeme do mísy. Přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, brambory, očištěnou kapii nakrájenou na kolečka, olivy, nasekanou bazalku a petrželku.
  • 2
    Promícháme a necháme uležet v pokojové teplotě asi hodinu. Nakonec povrch ozdobíme listy bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.