Středomořský králík

80 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
30 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hmoždíři podrtíme česnek, rozmarýn, sůl a pepř s pár kapkami oleje. Králíka potřeme připravenou směsí, zakryjeme a necháme odležet.
  • 2
    Na rozpáleném oleji králíka osmažíme ze všech stran.
  • 3
    Vyndáme a uchováme v teple. Do výpeku přidáme nasekanou cibuli, osmahneme. Vložíme rajčata, trochu podlijeme vodou, vrátíme maso zpět a dusíme do měkka. Hotového králíka nasekáme na porce, šťávu dochutíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.