Studená krůtí prsa

85 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
716 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
63 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso osolíme, opepříme, potřeme máslem a naskládáme na pekáč, který vložíme do předehřáté trouby, kde se bude maso péct přibližně 15 minut. Potom pekáč vyjmeme z trouby, maso podlijeme vínem, přidáme nastrouhaný zázvor, podlijeme ještě vodou, vrátíme zpátky do trouby a za občasného podlévání pečeme dalších 35 - 40 minut. Upečené maso vytáhneme z trouby, necháme vychladnout a studené nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Pesto: do misky vložíme nakrájený česnek, nasekanou kudrnku, vsypeme ořechy, nakrájený sýr, oříškový olej, olivový olej, všechny suroviny rozmixujeme a podle vlastní chuti přidáme pepř.
  • 3
    Nakrájené plátky masa naaranžujeme na mělkou mísu, přidáme pesto.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.