Studená zeleninová polévka s kefírem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
159 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme ve vroucí vodě, oloupeme a spolu s oloupanou okurkou nakrájíme na kostky. Zeleninu vsypeme do hrnce.
  • 2
    Přidáme česnek utřený se solí, nasekaný korp, olej a přilijeme rozšlehané kefírové mléko.
  • 3
    Nakonec polévku podle chuti osolíme, opepříme a ochutíme octem. Vše dobře promícháme.
  • 4
    Polévku podáváme vychlazenou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.