Studená zeleninová polévka s kyselou smetanou
20 min.
Ingredience
- 400gramůRajčata
- 20gramůOlej stolní
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOcet kvasný lihový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1stroužekČesnek
- 2lžíceKopr čerstvý
- 200gramůOkurka salátová
- 1litrZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
55 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
12 g
Postup přípravy
- 1Okurky oloupeme a nakrájíme na kostky. Přidáme oloupaná a rozmačkaná rajčata, rozetřený česnek, nasekaný kopr, ocet, olej, sůl a pepř.
- 2Všechny suroviny zalijeme smetanou, dobře promícháme a dáme vychladit.
- 3Polévku podáváme s několika kousky ledu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.