Studený salát s červenou řepou a tuňákem

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
16 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
9 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou řepu scedíme, nakrájíme na tenké plátky, cibuli oloupeme, také nakrájíme na tenké proužky, dáme do mísy, kam vysypeme scezené fazole, přisypeme dýňová semínka, nakrájené olivy, petrželovou nať, sůl, pepř, vše polijeme vymačkanou šťávou ze 2 ks pomeranče a důkladně promícháme.
  • 2
    Na dno talíře položíme list salátu a na něj poklademe připravený salát. Na každou porci dáme nakrájené kousky tuňáka, pokapeme olejem, posypeme oreganem a salát je připravený ke konzumaci.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.