Štýrský vepřový jazyk

130 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
44 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
7 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté jazyky vložíme do osolené vody. Přidáme pepř, ocet, bobkový list, tymián, česnek a nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli. Na mírném ohni vše vaříme asi 2 hodiny.
  • 2
    Měkké jazyky vyjmeme z polévky, odstraníme kůži a nakrájíme je na 2cm silné plátky.
  • 3
    Nakonec jazyky přelijeme trochou horkého vývaru a podáváme s nastrouhaným křenem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.