Suflé z drůbežích jater

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
591 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
37 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
560 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná drůbeží játra orestujeme na teflonové pánvi lehce potřené olejem. Játra potom umeleme spolu s česnekem a petrželkou. Umletou směs spolu se žloutky přidáme do bešamelu a zamícháme. Z bílků ušleháme pevný sníh, ketrý zlehka zapracujeme do směsi. Nakonec dobře osolíme a opepříme. Suflé pečeme ve vhodné nádobě ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.