Sumec vařený v marinádě

45 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
796 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
39 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
6 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Sumce o váze cca 2 kg vykucháme, omyjeme a osolíme.
  • 2
    Cibuli oloupeme a zapíchneme do ní hřebíčky. Celer oškrábeme a nakrájíme na kousky, pórek, mrkev a petržel očistíme a nakrájíme na plátky. Všechnu zeleninu vložíme do hrnce, přidáme nasekanou petrželku, drcený pepř, nové koření, bobkový list, tymián, vodu, víno, ocet a přivedeme k varu.
  • 3
    Do zeleninového vývaru vložíme rybu, zakryjeme a vaříme při nízké teplotě asi 20–35 minut, podle velikosti a váhy ryby.
  • 4
    Podáváme ihned na větší ploché míse.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.