Suppli

120 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1585 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
106 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vývar přivedeme k varu a necháme na mírném plameni vařit.
  • 2
    Na rozehřátém másle osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme rýži a krátce osmahneme. Přilijeme naběračku vývaru a necháme vařit do vyvaření, postupně přiléváme vývar. Hotová rýže je al dente.
  • 3
    Odstavíme z plotny, vmícháme strouhaný parmezán a vejce. Vše osolíme a opepříme a necháme rozetřené na plechu vystydnout.
  • 4
    Vychladlé těsto rozdělíme na přibližně 18 kousků, každý v ruce zploštíme, doprostřed dáme kostičku mozzarelly a kousek bazalky, pečlivě zabalíme do knedlíčku. Ten obalíme ve strouhance a dáme na plech.
  • 5
    Připravené krokety osmažíme na dobře rozpáleném oleji cca 4-5 minut každou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.