Svěží tatarák z tuňáka

20 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
186 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
827 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Steak z tuňáka nakrájíme na proužky, které rozsekáme na velmi malé kousíčky. Přidáme nasekané olivy a olivový olej. Osolíme, opepříme, přidáme nakrájené kapary, oloupaná, zrníček zbavená rajčata nasekaná na kousíčky a hrst nasekané petrželky. Na prkénku tatarák nasekáme nožem a potom ještě ručně promícháme. Nakonec přilijeme citronovou šťávu.
  • 2
    Pomocí dvou lžic tvarujeme na talířky bochánky tataráku, které pokapeme olivovým olejem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.