Svíčková s brandy a zeleninou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
566 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
34 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
605 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli a petrželku nasekáme, svíčkovou rozdělíme na 4 plátky. Slaninu nakrájenou na proužky částečně rozvaříme na oleji s bobkovým listem, cibulí a vše zpěníme. Přidáme lehce naklepané plátky masa a opékáme je asi 4 minuty z obou stran. Přidáme podle chuti koření.
  • 2
    Maso poté vyndáme a do omáčky přidáme hořčici, na chvíli zapálené brandy, smetanu, petrželku, poté i maso a necháme pokrm přejít varem.
  • 3
    Maso podáváme s omáčkou a dušenou zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.