Svíčkové řezy na pivě

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
20 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
301 mg
Cukr
424 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Anglickou slaninu nakrájíme na proužky.
  • 2
    Hovězí svíčkovou omyjeme, osušíme a naporcujeme na plátky, které naklepeme, opepřme a osolíme. Plátky masa potřeme z jedné sttany hořčicí, přidáme nakrájenou slaninu, přeložíme a zajistíme proti rozevření párátky. Připravené maso postupně obalíme ve strouhance, mouce a vajíčku rozšlehaným s pivem.
  • 3
    V pánvi rozehřejeme olej, maso v něm opečeme z obou stran dozlatova a doměkka a podáváme přelité šťávou z pánve.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.