Svíčkové řezy s bylinkami

25 min.
Francie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
559 kcal
Bílkoviny
49 g
Tuky
27 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso rozkrájíme na 10 plátků, pažitku, estragon a rozmarýn nasekáme nadrobno.
  • 2
    Plátky svíčkové osolíme, opepříme, obalíme na okrajích slaninou, přelijeme olivovým olejem a pod fólií necháme v chladničce dvě hodiny marinovat. V misce promícháme kapary s rozpuštěným máslem a bylinkami. Očištěná menší rajčata opečeme ze všech stran na oleji.
  • 3
    Svíčkové řezy zprudka pečeme po obou stranách a před dosmažením přidáme kapary s máslem s bylinkami. Podáváme s opečenými rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.