Švýcarské královské závitky

75 min.
Švýcarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
698 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
45 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osolenou vodu (polovina uvedené dávky vody a soli) uvedeme do varu, vysypeme do ní rýži a na mírném ohni vaříme zvolna 20 minut. Rýži scedíme přes síto, přelijeme studenou vodou, necháme okapat a dáme do mísy.
  • 2
    Lovecký salám nakrájíme na tenké nudličky, opečeme na lžíci oleje a vmícháme do rýže s nakrájenou cibulí, petrželkou, solí, pepřem a strouhaným sýrem. Touto směsí potřeme připravené hovězí plátky, svineme je a zavážeme nití nebo sepneme jehlami.
  • 3
    Na zbývajícím tuku je opečeme, pak podlijeme a dusíme doměkka asi 30 minut.
  • 4
    Nakonec vše zahustíme škrobovou moučkou, promíchanou ve smetaně a necháme přejít varem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.