Švýcarský salát s uzeninou

20 min.
Švýcarsko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
605 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
46 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salám nakrájíme na proužky, okurky v pikantním nálevu necháme okapat a spolu se sýrem bez kůrky nakrájíme rovněž na proužky. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Spojíme se všemi ostatními surovinami.
  • 2
    Ocet, olej, dvě lžíce z okurkového nálevu, telecí vývar, hořčici, sůl a pepř důkladně prošleháme.
  • 3
    Směsí přelijeme salát a důkladně promícháme. Přiklopíme a necháme minimálně hodinu v chladu. Před podáváním dochutíme solí a pepřem a dvěma lžícemi nálevu z okurek.
  • 4
    Ozdobíme nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.