Švýcarský salát s uzeninou
20 min.
Ingredience
- Dresink
- 4lžíceOcet vinný
- 4lžíceVývar z hovězích kostí
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 0,5lžičkaHořčice
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
605 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
46 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Salám nakrájíme na proužky, okurky v pikantním nálevu necháme okapat a spolu se sýrem bez kůrky nakrájíme rovněž na proužky. Červenou cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Spojíme se všemi ostatními surovinami.
- 2Ocet, olej, dvě lžíce z okurkového nálevu, telecí vývar, hořčici, sůl a pepř důkladně prošleháme.
- 3Směsí přelijeme salát a důkladně promícháme. Přiklopíme a necháme minimálně hodinu v chladu. Před podáváním dochutíme solí a pepřem a dvěma lžícemi nálevu z okurek.
- 4Ozdobíme nasekanou pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.