Sýrové karbanátky na kapustě

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
912 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
81 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mleté maso promícháme se solí, paprikou, hořčicí a trochou strouhanky. Nakonec vmícháme na kostičky nakrájený sýr. Z hmoty vytvarujeme karbanátky a necháme je chvíli v chladu odležet.
  • 2
    Očištěnou a omytou kapustu zbavíme košťálu a nadrobno nakrájíme. Na oleji zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme kapustu, osolíme, podlijeme horkou vodou a dusíme. Měkkou kapustu ochutíme prolisovaným česnekem a opepříme.
  • 3
    Připravené karbanátky opečeme v horkém oleji po obou stranách a rozložíme je na kapustu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.