Sýrové rizoto se zeleninou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
829 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
33 g
Sacharidy
115 g
Vláknina
8 g
Cukr
216 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polovinu sýru nakrájíme na kostičky, druhou polovinu nastrouháme na struhadle. Šalotku oloupeme a pokrájíme najemno. Petrželku nasekáme najemno.
  • 2
    Olej a 2/3 másla rozpálíme a osmažíme na něm šalotku po dobu tří minut. Přisypeme rýži a restujeme 2 minuty, poté podlijeme vínem a vaříme 3 minuty. Přidáme zeleninu a zalijeme 125 ml vývaru a postup opakujeme vždy po vstřebání veškerého vývaru. Osolíme, opepříme, vmícháme kostičky sýra, zbytek másla a petrželku. Servírujeme posypané strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.