Sýrovo-salámový špíz s celerem

45 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
817 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
65 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Celer nakrájíme na kolečka 1 cm silná a 3 cm průměr. Uvaříme v osolené vodě asi 4 minuty, necháme vychladnout.
  • 2
    Salám nakrájíme na stejná kolečka jako celer, sýr na čtverečky 1 cm silné a 3 cm hrana. Celer trochu opepříme a střídavě napichujeme na špíz.
  • 3
    Obalíme v rozšlehaných vejcích a strouhance, dvakrát. Smažíme na rozpáleném oleji, dozlatova.
  • 4
    Zdobíme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.