Sýrový chléb s piniovými oříšky
195 min.
Ingredience
- 500gramůMouka pšeničná tmavá chlebová předměřická
- 50gramůSýr Niva (Rokfór)
- 50gramůSýr kozí
- 50gramůSýr Ementál (Primátor)
- 100gramůOříšky piniové
- 220mililitrůVoda pitná
- 40mililitrůOlej sezamový
- 10gramůDroždí sušené
- 20gramůCukr krupice
- 5gramůSůl
- 20gramůSezam - semena
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
361 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
27 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Do mísy nalijeme vodu a olej, přidáme sezamová semínka, tmavou pšeničnou mouku, cukr, sůl a promícháme. Přisypeme sušené droždí a přendáme do nádoby domácí pekárny, nastavíme program na celozrnný chléb. Po zaznění signálu přidáme nastrouhané všechny druhy sýra a nasekané piniové oříšky a necháme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.