Táborové hovězí maso

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
31 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme máslo, přidáme nasekanou cibuli a za občasného míchání ji několik minut smažíme.
  • 2
    Přidáme oloupané na kostičky nakrájené brambory. Přilijeme vodu, kostku bujónu, dochutíme pepřem a solí, 10-15 minut zvolna podusíme, až brambory změknou.
  • 3
    Opatrně vmícháme hovězí maso nakrájené na menší kousky a prohřejeme je. Před podáváním zdobíme nasekanou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.