Táborové hovězí maso
35 min.
Ingredience
- 60gramůMáslo čerstvé
- 120gramůCibule
- 750gramůBrambory
- 300mililitrůVoda pitná
- 15gramůBujón hovězí
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 15gramůPetržel - nať
- 350gramůHovězí ve vlastní šťávě
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
31 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Rozehřejeme máslo, přidáme nasekanou cibuli a za občasného míchání ji několik minut smažíme.
- 2Přidáme oloupané na kostičky nakrájené brambory. Přilijeme vodu, kostku bujónu, dochutíme pepřem a solí, 10-15 minut zvolna podusíme, až brambory změknou.
- 3Opatrně vmícháme hovězí maso nakrájené na menší kousky a prohřejeme je. Před podáváním zdobíme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.