Tafelspitz s pažitkovou omáčkou a jablečným křenem

200 min.
Rakousko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
598 kcal
Bílkoviny
101 g
Tuky
17 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
734 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hovězího vývaru vložíme bobkový list, osolíme, opepříme a přivedeme k varu. Přidáme maso, zmírníme oheň a zakryté vaříme cca 2-3 hodiny.
  • 2
    Kořenovou zeleninu očistíme, oloupeme, nakrájíme na kousky a po 1 hodině vaření přidáme do vývaru.
  • 3
    Maso vyjmeme, přes vlákno nakrájíme na velmi tenké plátky, rozložíme na předehřáté talíře, pokapeme trochou vývaru, posypeme nasekanou pažitkou a podáváme s jablečným křenem a pažitkovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.