Tagliatelle na rybě s kaviárem

60 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
28 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
548 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu vykostíme a odřízneme filety, nakrájíme je na kosočtverce a uchováme na podnosu přikryté fólií.
  • 2
    Pesto připravte tak, že uvedené přísady rozmixujeme v mixéru. Část rybího vývaru ohřejeme společně se šafránem, zbytek dáme do chladničky.
  • 3
    Tagliatelle uvaříme v šafránovém vývaru a scedíme je do mísy se studeným vývarem z chladničky. V misce je ochutíme kaviárem a troškou jemného oleje.
  • 4
    Mezitím uvaříme v páře filety a potřeme je připraveným pestem. Podáváme je s těstovinami upravenými do hnízdečka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.