Tagliatelle na rybě s kaviárem
60 min.
Ingredience
- Na omáčku
- 800gramůTreska aljašská
- 500mililitrůVývar rybí
- 5lžicOlej olivový extra panenský
- 1lžíceKaviár
- 5gramůŠafrán
- Na pesto
- Na těstoviny
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
745 kcal
Bílkoviny
53 g
Tuky
28 g
Sacharidy
70 g
Vláknina
3 g
Cukr
548 mg
Postup přípravy
- 1Rybu vykostíme a odřízneme filety, nakrájíme je na kosočtverce a uchováme na podnosu přikryté fólií.
- 2Pesto připravte tak, že uvedené přísady rozmixujeme v mixéru. Část rybího vývaru ohřejeme společně se šafránem, zbytek dáme do chladničky.
- 3Tagliatelle uvaříme v šafránovém vývaru a scedíme je do mísy se studeným vývarem z chladničky. V misce je ochutíme kaviárem a troškou jemného oleje.
- 4Mezitím uvaříme v páře filety a potřeme je připraveným pestem. Podáváme je s těstovinami upravenými do hnízdečka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.