Tagliatelle po arabsku

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
688 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
15 g
Sacharidy
115 g
Vláknina
857 mg
Cukr
709 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vroucí vodě vaříme podle návodu na obalu tagliatelle, asi 2 minuty před dovařením přidáme rozmrazenou kukuřici. Najemno nasekáme pažitku. Poté scedíme a těstoviny s kukuřicí a odložíme do mísy, udržujeme v teple.
  • 2
    Do mixéru dáme rajčatový protlak, kečup, česnek, kapary, olivový olej a rozmixujeme na pyré. Osolíme, opepříme a přidáme špetku cukru. Chilli papričku omyjeme, očistíme, zbavíme semen, najemno nasekáme a smícháme s bazalkovým pestem. Ementál najemno nastrouháme.
  • 3
    Těstoviny s kukuřicí smícháme s pestem, najemno nasekanou pažitkou a promícháme. Tagliatelle servírujeme na připravené talíře a zdobíme nastrouhaným ementálem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.