Tagliatelle s bylinkovým máslem

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
878 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
35 g
Sacharidy
118 g
Vláknina
11 g
Cukr
688 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo necháme změknout, a stěrkou rozetřeme na list papíru na pečení. Tymián společně s pažitkou nasekáme nadrobno. Přidáme rozdrcená fenyklová semínka. Do másla vetřeme nasekané bylinky a pepř a vytvoříme váleček který dáte opět ztuhnout do chladničky.
  • 2
    V hrnci ohřejeme vývar, mírně ho osolíme, vložíme do něj tagliatelle, a když jsou „al dente", scedíme je do mísy a ochutíme vločkami studeného bylinkového másla.
  • 3
    Dohromady smícháme a servírujeme ozdobené najemno nakrájenými mandlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.