Tagliatelle s čočkou a rajčatovou omáčkou

60 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
681 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
14 g
Sacharidy
113 g
Vláknina
18 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Polévkovou zeleninu očistíme a pokrájíme na kostičky. Cibuli a slaninu nakrájíme nadrobno. Na oleji osmahneme slaninu, cibuli a česnek.
  • 2
    Čocku propláchneme a spolu smrkví a petrželí krátce podusíme. Přidáme bobkový list a tymián a zalijeme zeleninovým vývarem.
  • 3
    Rajčata i s tekutinou přilijeme k vývaru, přivedeme k varu a asi 30 minut vaříme, dokud čočka nezměkne. Ochutíme solí, pepřem, cukrem a přidáme petrželku.
  • 4
    Tagliatelle uvaříme na skus, scedíme a necháme okapat. Podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.