Tagliatelle s cuketou a olivami

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
436 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
19 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Omyté cukety nakrájíme na kolečka, rajčata na větší kostičky, česnek prolisujeme, petrželku posekáme najemno. V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme česnek, orestujeme, přidáme cukety, podusíme zhruba 5 minut, osolíme, opepříme, přidáme rajčata, plátky oliv, prohřejeme a odstavíme. Těstoviny rozdělíme na talíře, přelijeme zeleninovou směsí, posypeme petrželkou, strouhaným sýrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.