Tagliatelle s cuketou a sýrem

30 min.

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
640 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
20 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu tagliatelle, poté je scedíme, necháme okapat a odložíme stranou.
  • 2
    Cukety omyjeme, očistíme, nakrájíme na silnější kolečka a ve vroucí osolené vodě asi 4 minuty blanšírujeme.
  • 3
    Česnek oloupeme a najemno nasekáme. Oregano omyjeme, osušíme a nasekáme.
  • 4
    Na pánvi rozpálíme olej a kolečka cukety na něm z obou stran osmahneme, po dvou minutách k nim přidáme česnek a ještě chvilku restujeme.
  • 5
    Do mísy k tagliatelle přimícháme orestované cukety s česnekem, nasekané oregano a ricottu. Důkladně promícháme a zdobíme najemno nasekanou pažitkou a nastrouhaným ementálem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.