Tagliatelle s fetou a zeleninou
30 min.
Ingredience
- 60gramůSýr Feta
- 250gramůTěstoviny Tagliatelle
- 10kusůRajčata Cherry
- 2kusyCuketa
- 1kusPaprika žlutá
- 1kusLilek
- 4lžíceOlej olivový extra panenský
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 10kusůBazalka
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
10 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na větší rozpálené pánvi usmažte na oleji nadrobno nakrájenou cibuli doměkka, poté přisypte lilek nakrájený na malé kostičky a smažte 5 minut, přidejte papriku nakrájenou na kostičky, smažte 3 minuty, potom cuketu nakrájenou na kostičky a přepůlená rajčátka.
- 2Osolte, opepřete a za občasného míchání smažte 8 minut.
- 3Tagliatelle uvařte v dostatečném množství vody na skus, sceďte a přisypte na pánev, vše promíchejte a vypněte.
- 4Přidejte sýr nakrájený na kostičky a bazalku, promíchejte a můžete podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.