Tagliatelle s fetou a zeleninou

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
10 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na větší rozpálené pánvi usmažte na oleji nadrobno nakrájenou cibuli doměkka, poté přisypte lilek nakrájený na malé kostičky a smažte 5 minut, přidejte papriku nakrájenou na kostičky, smažte 3 minuty, potom cuketu nakrájenou na kostičky a přepůlená rajčátka.
  • 2
    Osolte, opepřete a za občasného míchání smažte 8 minut.
  • 3
    Tagliatelle uvařte v dostatečném množství vody na skus, sceďte a přisypte na pánev, vše promíchejte a vypněte.
  • 4
    Přidejte sýr nakrájený na kostičky a bazalku, promíchejte a můžete podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.