Tagliatelle s garnáty

45 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
820 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
25 g
Sacharidy
102 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozehřejeme olej, přidáme nakrájenou cibuli a drcený česnek a smažíme mírně 3-5 minut, až změknou, ale nezbarví se. Vložíme nakrájené houby a zvýšíme teplotu. Mícháme asi 5 minut.
  • 2
    Přidáme rajčata, okořeníme podle chuti a mírně podusíme odkryté asi 20 minut nebo do zhoustnutí.
  • 3
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu.
  • 4
    K rajčatům přidáme vařené oloupané garnáty, smetanu a mírně vaříme asi 2 minuty, až jsou garnáti prohřátí. Okořeníme podle chuti.
  • 5
    Těstoviny důkladně procedíme a rozdělíme na nahřáté talíře. Na těstoviny upravíme garnátovou směs, ozdobíme petrželkou
  • 6
    a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.