Tagliatelle s houbami a kuřecím masem

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
529 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
9 g
Sacharidy
77 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nejprve si namočíme do vody sušené houby. Mezitím do hrnce vložíme rajčata i se šťávou, přidáme nadrobno nakrájenou chilli papričku, vidličkou rozmačkáme. Přivedeme k varu, pozvolna vaříme 30 minut. Scedíme si houby a vodu, která z nich zbyla vlijeme do omáčky a vaříme ještě 15 minut. V hlubší pánvi necháme rozehřát 2 lžíce oleje. Na nudličky nakrájená kuřecí prsa osmahneme dozlatova. Přimícháme nadrobno nakrájený česnek a houby, 5 minut opékáme. Mezitím ve větším hrnci uvaříme těstoviny, poté je důkladně scedíme a pokapeme olejem. Do omáčky dáme směs s masem, osolíme, opepříme a smícháme s těstovninami. Na talíři pak posypeme nadrobno nakrájenou petrželkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.