Tagliatelle s krabím masem

30 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
14 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme stonky chřestu, oloupeme je a pokrájíme na kolečka. Petrželku nasekáme. Oloupeme česnek a cibuli, omyjeme a velmi jemně
  • 2
    nasekáme. Scedíme krabí maso, tekutinu z konzervy vylijeme a maso nakrájíme na kousky.
  • 3
    Do pánve nalijeme olej, osmažíme na něm nasekanou cibulku a česnek s trochou petrželky tak, aby ještě nezhnědly. Přidáme kolečka chřestu a vše za občasného zamíchání vařečkou smažíme dalši 2 minuty. Přidáme krabí maso a necháme ho 2 minuty dusit. Přidáme špetku soli a pepře a všechno při mírné teplotě dusíme ještě 3 minuty.
  • 4
    Mezitím uvedeme ve velkém hrnci do varu osolenou vodu a uvaříme tagliatelle. Scedíme je a dáme do pánve s chřestem a krabím masem. Posypeme zbývající nasekanou petrželkou a vše jemně promícháme. Hotový pokrm podáváme horký.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.