Tagliatelle s olivami a šunkou

37 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
552 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
18 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Těstoviny uvaříme obvyklým způsobem, slijeme a necháme okapat.
  • 2
    V kastrole rozehřejeme olivový olej a necháme na něm zesklovatět najemno nasekanou cibuli a česnek. Přidáme šunku nakrájenou na proužky.
  • 3
    Omytá, spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na kostičky, vypeckované olivy nakrájíme na tenké plátky. Většinu bazalkových lístků nakrájíme na proužky.
  • 4
    Rajčata, olivy, bazalku a piniové oříšky přidáme ke směsi cibule a šunky a vše dusíme 2 minuty. Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme, upravíme s nudlemi na talíře a ozdobíme zbylými lístky bazalky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.