Tatar ze žlutého tuňáka s concasé tomaty a frisse salátkem

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
290 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
19 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
582 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filet z čerstvého tuňáka očistíme, pokrájíme na plátky a poté na malé kostičky. Obojí olivy, cibuli a pažitku nakrájíme také na kostičky. Rajče spaříme vroucí vodou, zchladíme, oloupeme, rozpůlíme, odstraníme jadérka a nadrobno nasekáme. Vše vložíme do misky a promícháme. Ochutíme solí, pepřem, zakápneme šťávou z citronu a olejem.
  • 2
    Směs necháme vychladit, poté vytvarujeme do podoby tatarského bifteku, rozdělíme na talíře, doplníme frisse salátkem, čerstvými bylinkami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.