Tataráček z hub

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
15 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné houby nahrubo umeleme, vložíme do kastrolu s částí oleje a dusíme asi 20 minut. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
  • 2
    Do vzniklé kaše přidáme rajčatový protlak, worcester, kari koření, mletou papriku, sůl a pepř. Vše dobře promícháme.
  • 3
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli spolu s 2 rozetřenými stroužky česneku a 1 vejcem vmícháme do tataráku.
  • 4
    Krajíce chleba opečeme na zbylém oleji, potřeme česnekem a poklademe připraveným tataráčkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.