Tataráček z hub
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 300gramůHouby čerstvé
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1kusVejce slepičí
- 1lžičkaKari koření
- 4krajíceChléb konzumní
- 3stroužkyČesnek
- 100gramůProtlak rajčatový
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
354 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
15 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Očištěné houby nahrubo umeleme, vložíme do kastrolu s částí oleje a dusíme asi 20 minut. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
- 2Do vzniklé kaše přidáme rajčatový protlak, worcester, kari koření, mletou papriku, sůl a pepř. Vše dobře promícháme.
- 3Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli spolu s 2 rozetřenými stroužky česneku a 1 vejcem vmícháme do tataráku.
- 4Krajíce chleba opečeme na zbylém oleji, potřeme česnekem a poklademe připraveným tataráčkem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.