Tatarák z hovězí svíčkové
25 min.
Ingredience
- 200gramůHovězí svíčková
- 2lžíceHořčice
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 3krajíceChléb toastový
- 1kusPaprika červená
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
892 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
9 g
Sacharidy
114 g
Vláknina
11 g
Cukr
17 g
Postup přípravy
- 1Hovězí svíčkovou naškrábeme nebo nameleme. Osolíme. K masu potom přidáme 1 lžíci rajčatového protlaku, 2 lžíce hořčice, 1 lžičku worchesteru a promícháme. Nadrobno nasekáme oloupanou cibuli, rozetřeme česnek a obojí přimícháme do masa. Toasty opečeme v topinkovači a potíráme česnekem. Masovou směsí natíráme opečené topinky. Červenou papriku omyjeme a rozkrájíme na proužky, kterými zdobíme toasty s masovým tatarákem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.