Tatarák z hovězí svíčkové

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
892 kcal
Bílkoviny
69 g
Tuky
9 g
Sacharidy
114 g
Vláknina
11 g
Cukr
17 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hovězí svíčkovou naškrábeme nebo nameleme. Osolíme. K masu potom přidáme 1 lžíci rajčatového protlaku, 2 lžíce hořčice, 1 lžičku worchesteru a promícháme. Nadrobno nasekáme oloupanou cibuli, rozetřeme česnek a obojí přimícháme do masa. Toasty opečeme v topinkovači a potíráme česnekem. Masovou směsí natíráme opečené topinky. Červenou papriku omyjeme a rozkrájíme na proužky, kterými zdobíme toasty s masovým tatarákem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.