Tatarák z tuňáka
20 min.
Ingredience
- 1stroužekČesnek
- 1lžíceTvaroh měkký bez tuku
- 1lžičkaOlej jedlý parafinový
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůTuňák obecný
- 1lžičkaPažitka
- 1lžičkaZázvor celý
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaLimetková šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
75 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
2 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
102 mg
Cukr
66 mg
Postup přípravy
- 1Čerstvého tuňáka nakrájíme na kostičky a pokapeme limetkovou šťávou.
- 2V míse smícháme prolisovaný česnek s jemně nastrouhaným zázvorem (1 lžička), nasekanou pažitkou, měkkým tvarohem a olejem. Směs osolíme, opepříme a vmícháme kostičky tuňáka.
- 3Tatarák necháme před podáváním asi 15 minut v chladničce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.