Telecí džuveč s rýží

90 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
742 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
29 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
2 g
Vápník
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, krátce restujeme z obou stran na rozpáleném másle (přibližně 4 minuty), přilijeme 5 dl vody a za občasného promíchání dusíme, až bude maso měkké.
  • 2
    Řádně promytou rýži přidáme k masu, zalijeme 3 dl vody, opepříme, promícháme a dáme péct, dokud rýže nezměkne.
  • 3
    Džuveč servírujeme posypaný zelenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.