Telecí filé Dubeley

70 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
42 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupané brambory rozkrájíme na menší kostky, zalijeme studenou vodou, osolíme, přivedeme k varu a ihned scedíme. V hluboké pánvi nebo na malém pekáčku rozpálíme 60 g másla, přidáme brambory, promícháme a v předehřáté troubě opečeme do růžova.
  • 2
    Žampiony pokrájíme na plátky vložíme na 40 g rozehřátého másla, přidáme špetku soli i pepře a opečeme.
  • 3
    Telecí kýtu (malý ořech) nakrájíme na plátky, jemně naklepeme, osolíme, opeříme, poprášíme moukou a prudce opečeme na 80 g másla. Klademe na pečené brambory, na maso navrstvíme opečené žampiony a vše posypeme sekanou petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.