Telecí hašé se žampiony

55 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
22 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
839 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso jemně umeleme. Na dvou lžících másla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, orestujeme na ni umleté maso, zaprášíme moukou, zalijeme trochou vody a zvolna vaříme.
  • 2
    K uvařenému masu přidáme plátky žampionů, sůl, pepř, nasekanou petrželku a špetku muškátu. Necháme prochladnout. Nakonec přilijeme mléko s rozšlehanými vejci a vše dobře promícháme.
  • 3
    Směs dáme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy a zapečeme v horké troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.