Telecí hlava po francouzsku

190 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
132 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
1 g
Cukr
432 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a spařenou telecí hlavu ponoříme do studené vody na 6-10 hodin. Vodu často vyměňujeme.
  • 2
    Potom hlavu vykostíme, srolujeme, svážeme a vložíme do hrnce se studenou vodou. Přivedeme do varu a vaříme asi 10 minut, odstavíme a necháme v horké vodě 30 minut.
  • 3
    Přilijeme ocet, přidáme cibuli se zapíchanými hřebíčky, mrkev nakrájenou na kolečka, svazek bylinek, sůl, mouku rozkvedlanou ve vodě a vše vaříme 2 hodiny.
  • 4
    Podáváme s různými omáčkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.