Telecí hlava smažená

30 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
446 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
36 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou telecí hlavu uvaříme doměkka spolu s octem, zeleninou a kořením a potom ji vložíme na chvíli do studené vody.
  • 2
    Maso z hlavy obereme, necháme okapat a nakrájíme na stejné kousky. Osolíme, opepříme, obalíme v mouce, vejci a ve strouhance. Porce smažíme v horkém oleji dozlatova.
  • 3
    Podáváme s bramborovým nebo hlávkovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.