Telecí játra na oreganu
25 min.
Ingredience
- 600gramůJátra telecí
- 6gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 4gramyOregano sušené
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 2stroužkyČesnek
- 40mililitrůVíno bílé
- 40mililitrůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
358 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
18 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
938 mg
Cukr
162 mg
Postup přípravy
- 1Telecí játra očistíme, nakrájíme na plátky, opepříme, posypeme oreganem a obalíme v hladké mouce. V pánvi rozehřejeme olej, přiložíme játra a osmažíme z obou stran dozlatova. Játra rozdělíme na talíře a osolíme.
- 2Do výpeku v pánvi přisypeme posekaný česnek, osmahneme, přilijeme víno, krátce provaříme a přelijeme játra na talířích.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.